EnglishRussianLatvian
 

Последни новини

10 ноември 2009
НАТУРАЛНИ ВОДИ И ДРУГИ НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ - НАЛИЧНОСТИ
» още

08 юли 2009
Тази година розовата кампания приключи.Налични количества
» още

29 юни 2009
Mnenie na klienti
» още

продукти
от природата

Новини

» Начало » Новини

29 юни 2009
Mnenie na klienti

Уважаеми Господин/Госпожо Директор на “Българска роза”- Карлово,

 

Аз съм дългогодишна клиентка на Вашата фирма. Използувам продуктите за ароматерапия (етерични и базови масла), както и определени продукти, съобразени с кожата, косата ми и факта, че съм алергична към определени съставки в козметичните продукти. Искам да споделя голямото си задоволство от качеството на продуктите, които познавам от сериите билкови кремове за ръце – лайка, равнец, пелин; козметична серия Роза с розово масло, Lady’s Joy, SPA Energy, FORMA NOVA, Seasons, Revita, натурални глицеринови сапуни.

Интересувам се от световните тенденции и продукцията на водещите фирми във вашата oбласт и мога да кажа, че като съставки и качество вашите продукти не отстъпват на тях, а като цена са несравними. По-долу ще предложа на Вашето внимание едно малко сравнение на продукти на световни лидери в категорията суперлуксозна козметика, които имат състав подобен на вашите продукти, и цените им.

La Mer

Любим крем на холивудските кинозвезди. Съдържа: морски водорасли, витамини, избрани етерични масла.

Цена на крем La Mer 500мл 1400 евро

Цена на крем La Mer около очи 15мл 170 евро

TMEA

Състав: най-добрите антиоксиданти за момента : зелен чай, екстракт от черен хайвер, ретинол, Q10 и др.

Цена на необходимото за 1 месец количество: 985 евро

La Prairie

Колекция Caviar. Съдържа: аминокиселини, протеини, екстракт от черен хайвер, протеини от морски водорасли, житен протеин.

Крем Caviar Luxe: 50мл 328 евро

Sysley

Кремът Sysleya съдържа: витамин Е, ретинол, етерични масла.

Цена Sysleya Global Anti-Age 50мл 194,50 евро

Мисля, че всякакъв коментар е излишен. Вашите клиенти получават качеството на несъизмеримо по-ниски цени. Що се отнася до опаковките, вашите не отстъпват по дизайn и изработка.

Водещата американска стилистка Ан Оркът, която съветва и прави професионален грим за водещи холивудски филмови студии, телевизионните компании CNN, NBC и водещи фотомодели и манекенки, съветва в своето интервю във вестник “Ню Йорк Таймс” от 13 май 2009г. своите клиенти да използуват само натурални глицеринови сапуни с етерични масла, като най-доброто за момента средство за грижа за кожата на лицето и тялото. Освен това тя подчертава, че на нощната масичка на всяка уважаваща себе си жена трябва да има крем за ръце с билкови екстракти – лайка, равнец, лавандула и др.

Уважаеми господин/госпожо Директор на “Българска роза” – Карлово, моля Ви поздравете от мое име вашите технолози, разработили всички гореизброени козметични продукти, които като съставки са на абсолютно световно ниво и отразяват най-последните тенденции в козметиката. Да не говорим за качеството им, което е определено несравнимо по-високо от цената и, убедена съм от опит, не отстъпва на това на цитираните по-горе фирми.

Още веднъж – благодаря Ви за удоволствието, което ми създавате от използуването на вашите продукти, благодаря за грижата за красотата, благодаря на вашите технолози за високия им професионализъм, с който може да се гордее всяка световна фирма във вашата област

 

Поздрави,

Юлиана Василева

 

София

Ул. Генерал Паренсов 27

GSM 0889 814465

 


Назад